Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Hrachová polévka
Zapečená bramborová kaše
Těstoviny brokolice ham a mňam
Květáková polévka + obalovaný květák
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Vločkové řezy s krémem
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Kávový dort (řez) s pudinkem
Dušená kari z dýně v mletém mase
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč