Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Nedělní štola
Tetino maso
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Plněné smažené žampiony
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Dušená mrkev v mletém mase
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Babiččina bábovka (výborná)
Přírodní maso se žampiony - minutka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Vánoční perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč