Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Hovězí na červeném víně
Krůta po americku
Ostrá tvarohová pomazánka
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Smradlavoučká topinka
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
"Low Temperature" - Roastbeef
Krkovička na celeru
Frankfurtská polévka s houbami
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.