Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Tuňáková pomazánka III.
Salámová pomazánka III.
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Paprikový utopenec
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Kuřecí piccata
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou