Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí roláda se špenátem
Hned měkké vánoční perníčky
Drůbeží játra mojí mámy
Plněné pudinkové řezy
Třešňový štrúdl s mandlemi
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Špekové knedlíky s máslem
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli