Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Salát z červeného zelí
Jednoduchá brokolicová polévka
Vídeňské ořechové rohlíčky
Karbanátky z ovesných vloček
Čočková polévka s rajčaty
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Králíček na smetaně a hořčici
Krevety na grilu
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory