Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Zakryté hovězí plátky
Zelňačka s mletým masem
Marcipán ze sušeného mléka
Sádlovky - recept po babičce
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Zapékané kysané zelí
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Losos na pomerančích
Kokosové sušenky
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou