Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí paprikový perkelt
Rumové kuličky II.
Posvícenské koláčky
Maxi palačinka
Cheesecake s limetkami
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Pečená dýně (velice chutná)
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory