Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Rybí polévka II.
Rybízový linecký koláč
Beránek ořechový
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Ananasový koláč naruby
Cuketové karbanátky (sekaná)
Naložená kuřecí křídla
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli