Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Nutelové řezy s vůní skořice
Tortilla plněná mletým masem
Kretské tzatziky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kompotová buchta na plech
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Polévka z vaječné jíšky
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Pomerančové mojito
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou