Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Těstoviny s houbami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Hermelín v listovém těstíčku
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Cuketa v sýrové omáčce
Plněné smažené žampiony
Šneci z listového těsta se zelím -…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí