Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Pomazánka na topinky a toasty
Tvarohová štola s rozinkami
Bulharské řezy
Chodský koláč
Rychlá sedlácká omeleta
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Zeleninový salát s kuřecím masem
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…