Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Tvarohové palačinky s čokoládou
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Bramborový guláš III.
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Prominentní rýže
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Báječná (nejen) broskvová roláda
Krémová polévka
Dušené maso s hráškem
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake