Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Zapečená polenta se sýrem
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Kokosovo-ananasový dort
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Knedlíky z rýžové mouky
Vepřová omáčka s žampiony
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou