Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Kořeněné škubánky-opečenky
Citronová (pomerančová) bábovka
Pikantní čočka s kuřecím masem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Chléb pečený v kastrolu
Polévka z čerstvého špenátu -…
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort