Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Luxus řez
Píchaná buchta
Balkánský listový závin slaný
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Špenátovo-vločková polévka
Plněné knedlíky uzeným masem
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí