Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Berlínské řezy II.
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Salát se švýcarským dresinkem
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Broskvová limonáda s melounem
Cizrnová polévka - vydatná
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros