Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
pomazánka - z krůtího masa
Slané cukroví
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Bryndzová pomazánka II.
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Kuřecí prsa po asijsku
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Dýňový krém s kari
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros