Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trhanec
"Pravé" Baileys
Buchta alá medovník
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Koleno v alobalu na grilu
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bylinkový chléb (DUKAN)
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Sýrová omáčka s těstovinami…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí