Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Kuře královny Kálí
Šafránová rýže
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Babiččin sádlový koláč
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Měkké sušenky s čokoládou
Holandské řízky - smetanové
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake