Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Španělské ptáčky
Nadívaný vepřový bůček
Pizza
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Těstoviny s houbovou smaženicí
Těstovinový salát s celerem a krabími…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Kávový dort s kávovou šlehačkou
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake