Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Sekaná pečeně plněná vejci
Zapečené filé po cikánsku
Šišky z bramborové kaše
Kynutá cmunda
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Pórková omáčka
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Kořeněný patizon v těstíčku
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake