Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Kefírové lívance
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Lahodná cizrna s česnekem
Uzené tofu na kari
Jeřabina - sterilovaná
Hovězí na houbách s kořenovou…
Lembas (Elfí chléb)
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí