• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Trenčínský řízek

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trenčínský řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • vepřové maso z vykostěného karé
    • 80
      g žampiony konzervované žampiony

Postup přípravy receptu

1
Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme mouku, vejce, jemně nasekanou cibuli, na drobné kostičky nakrájenou slaninu, prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko a zpracujeme těsto, z kterého upečeme 4 placky.
2
Řízky na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme. Po obou stranách je v horkém oleji opékáme asi 4 minuty. Řízky vložíme na vymazaný pekáček, na každý uložíme žampiony a přikryjeme plátkem sýra. Pekáček vložíme do horké trouby a řízky zapékáme, dokud se sýr nerozpustí.
3
Na každou placku položíme řízek, přehneme placku přes řízek a ihned podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

Vepřový řízek s holandskou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 3. 2. 2012 23:12

    V ingrediencích nenacházím brambory.

  • Danka Snášelová | 27. 7. 2007 19:36

    Milý anonyme, zde je výborný recept a bezva inspirace. To je přece podstata těchto stránek. A jestli si Vaši křupavou placku přehnete přes řízek , nebo řízek vložíte mezi dvě placky anebo si placku dáte na talíř vedle řízku, to přece záleží jen a jen na Vás. A když placky uděláte podle uvedeného receptu, budou určitě křupavé. A víte proč? Protože právě to mléko (které nedoporučujete) udělá bramborák křupavým. Dobrou chuť!

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 18:55

    U nás tento rezeň bežne dostať v reštauráciách a chutí mnohým, je vcelku obľúbený. Ale každý má inú chuť, treba si vybrať podľa svoho:)))

  • Anonym | 25. 7. 2007 13:44

    Placka, která jde přehnout, nemůže být křupavá - pěkně křupavá placička totiž není gumová a když ji budete chtít přehnout, prostě se vám zlomí. Když příště vynecháte mlíko, budou ty "placky" určitě lepší.

  • Tereza J. | 22. 7. 2007 15:13

    Anonym, kto povedal, že placky sú ohrievané??? Šikovný kuchár robí tak, že placky sú hotové vtedy, keď je treba do nich dať mäso. Môžem vás poprosiť, aby ste sa prestali obúvať do mňa a mojich receptov? Nie je to prvý recept, ktorý ste od 20. 7. zvozili. To ste ich všetky vyskúšali? Alebo takto trávite dovolenku?

  • Anonym | 21. 7. 2007 13:36

    No prostě maso s ohřívaným bramborákem. Ale bramborák by měl být pěkně křupavý - a ohřívané nekřupou.

  • Miloslav Remeš | 10. 8. 2006 10:32

    Já to teď vyzkoušel - moc dobrý.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:00

    Myslíte, že název pokrmu změní jeho chuť? :-))) Není to náhodou úplně jedno?

  • luckymili | 3. 8. 2006 04:30

    Už je to tu zase, já znám také Trenčínský.

  • rg rtr | 2. 8. 2006 20:43

    píše sa trenčiansky ,ne trenčinsky

  • Iveta | 2. 8. 2006 14:49

    jak říkala moje 3letá dcera...šjůůůpl..:-),opravdu výborné

  • Vlaďka Z | 1. 8. 2006 17:25

    Pročítám si recepty,,ráda zkouším něco nového a dobrého,tento recept co nejdříve vyzkouším.

  • Jana Z | 26. 7. 2006 01:46

    Pani Terezo,mam rada vase recepty,vzdy je uvedene mnozstvi,a vse dobre popsane.Takto by mely byt uvedene vsechny recepty.Diky.

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 11:11

    Dala bych si teď k obědu. Vypadá to velice lákavě a musím to brzo vyzkoušet !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Plátkový sýr Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Rybí polévka

Rybí polévka

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

48
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
44
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Anna Marie Chladová, dcera Blaženy ze Slunce, seno... Rozplakala manžela! V šatech po Krainové

Anna Marie Chladová, dcera Blaženy ze Slunce, seno... Rozplakala manžela! V šatech po Krainové

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K a jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K a jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Trenčínský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact