Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smaženice z hub
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Koláčky na neděli
Hranolky z kapra
Plněná sekaná z bůčku
Plněné vepřové plátky
Houbové placičky s rýží
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky