Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosová roláda jednoduše
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Avokádový salát k večeři
Pikantní škvarková pomazánka
Krkovice s červeným zelím
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem