Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový závin
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Vajíčková pomazánka IV.
Těstovinový salát s avokádem
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Biskupský chlebíček
Koláč s tvarohem a jablky
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Hroznové smoothie
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky