Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkev po indicku
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kakaová bábovka
Kořeněné škubánky-opečenky
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Fazolové ragú se zeleninou
Meruňkové clafoutis
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky