Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravá pistáciová zmrzlina
Mramorová bábovka vláčná
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Bramborovo-květákové placičky
Koláč švestkový s drobenkou
Patizonové nudličky s masem
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky