Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový závin
Musaka z lilku - Balkán
Mrkvová pomazánka V.
Šlehačkový koláč s jablky
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Nepečené kokosové kuličky
Chili (chilli) con carne
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Proužky portobello ve strouhance
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky