Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maminčina jablečná buchta
Nebeské řezy
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Povidlové rohlíčky II
Rychlý jahodový koláč
Listové řezy s tvarohem
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Citronové řezy-máslové a výtečné
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka