Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Magdiny plátky
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Bůček trochu jinak
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Bramborový salát s řepou
Kokosový piškot - korpus
Špenátové palačinky se špenátovou…
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…