Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Jablečný tvarohový dort
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Pikantní vepřová pečínka
Tvarohový dort s banány
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Kuřecí prsíčka se žampiony
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…