Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Étonnant jablkový koláč
Výborné koblížky z trouby
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Hrubasova vepřová rychlovka
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Jahodový (ovocný) pohár
Margot řezy ....Danča
Sirup ze smrkových výhonků
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky