Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z Romadúru II.
Cuketové matesy II.
Fazolové lusky s rajčaty
Hrníčkový mazanec
Kořeněná panenka ve slanině
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Jednoduché sýrové tyčinky
Vepřová kýta na rajčatech
Slané lívance
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Vosí hnízda
Rafaelo kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Bramborový salát