Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka
Kuřecí směs po staročesku
Jablečné řezy piškotové
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Frýdecká kotleta v alobalu
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Nivové sušenky (slané cukroví)
Rajská omáčka z džusu
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát