Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z vepřového masa
Domácí perník
Grilovaná kořenová zelenina
Nivovo-česnekoví slimáci
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Kokosový dort - výborný a snadný
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Krém z dýně hókaidó
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát