Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelené fazolky s vejci
Punčové řezy pí Marečkové
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Katův šleh (drůbeží)
Sýrovo-kuřecí špízy
Citronový krém s tvarohem
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Domácí čokoládová zmrzlina
Dušená kapusta se slaninou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky