Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svratecký guláš
Kuře na pomerančích
Dortíčky se šlehačkou
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Guláš
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky