Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v kořenové zelenině
Honzovy buchty
Grilovaná křidélka v jogurtu
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Brokolicová polévka s brambory
Škvarková pomazánka s Moravankou
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Mrkvový dort Pedro
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky