Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka
Marcipán ze sušeného mléka
Selské halušky špenátové
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Kuře Anča
Krůtí gulášek
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky