Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová rýže
Čevabčiči na chorvatský způsob
pomazánka - z krůtího masa
Kokosový dort - výborný a snadný
Kuře s rýží na kari
Plněné vepřové plátky
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Kmínové přírodní filety
Domácí plněná roláda z mletého masa
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky