Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí paštika
Špecle se slaninou a žampiony
Svatomartinská husa
Bramborové hrudky - smažené
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Lotrinský koláč
Langoše jednohubky
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky