Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Tortilla plněná mletým masem
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Rajčatový salát s cuketou a…
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky