Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Listové rohlíčky s nivou
Americké muffiny
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Sušenky brownies
Plněné taštičky z listového těsta
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky