Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová vánočka
Krůtí stehno trochu na divoko
Jablečné koláčky
Avokádový salát k večeři
Květáková polévka s mrkví II.
Vajíčková pomazánka z lučiny
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Borůvkový dort
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky