Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Dušené vepřové na provensálském koření
Mrkvový koláč III.
Listové řezy s tvarohem
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Kokosová bábovka s kefírem
Dušené mleté maso se žampióny
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky