Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchý grenadýrmarš
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Pečené kuře na zelí s medem
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Vepřová omáčka s žampiony
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Lehký sirup z růží
Jahodové lívanečky II.
Maďarský guláš po našem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky