Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Výborné koláčky
Vejce na maďarský způsob
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Česneková plec
Fazolková omáčka
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Naše laskonky
Ořechový biskupský chlebíček
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Rumové kuličky nepečené a snadné