Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šklebíci z listového těsta
Nakládaný hermelín VI.
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Severoafrická cizrnová polévka
Placičky z brokolice a cukety
Koprová omáčka s hříbky
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Čokoládová pěna s jahodami
Tvarohový koláč s borůvkami
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví